Valmix

Valmix palvelee keittiön ammattilaisia

Vitario Oy tuottaa Valmix-tuotemerkillä tuoreita salaatteja sekä hedelmä- ja kasviskomponetteja ruoanvalmistukseen erityisesti ammattikeittiöille. Vitario Oy on jo vanha tekijä, yrityksen toiminta on alkanut 1993 ja ohjaksissa on jo toinen yrittäjäpolvi, tosin aivan samoin ajatuksin kuin edeltäjänsäkin eli vakavissaan ja koko sydämellä. Vitario Oy:n toiminnan perusarvo on tuotteiden ehdoton laatu, uudistamisen ja kehittämisen lähtökohtana asiakkaiden todelliset tarpeet, toiveet ja palautteet, niitä kuulemme aina mielellämme.


Korkealaatuiset tuotteet

Tuotteiden korkea laatu perustuu tuoreisiin ja laadukkaisiin raaka-aineisiin, tekijöiden ammattitaitoon, parhaisiin työmenetelmiin sekä hyviin tuotanto-olosuhteisiin. Pitävä kylmäketju raaka-aineen saapumishetkestä keittiön kylmiöön ja tarjoilubuffettiin saakka on oleellinen osa tuoreiden tuotteiden laatua. Raaka-aineet hankitaan mahdollisuuksien mukaan kotimaasta ja tuontiraaka-aineet hyviksi todetuilta toimittajilta ja tukkuliikkeiltä.


Tuoreita kasvistuotteita ei varastoida

Päivän aikana saapuneet tilaukset valmistetaan saman tien, tukkuliikkeessä ne ovat illalla ja keittiössäsi pääsääntöisesti jo seuraavana aamuna. Tuotannon laatua ja tuoteturvallisuutta varmistaa sertifioitu johtamisjärjestelmä, elintarviketurvallisuusjärjestelmä FSSC 22000.


Valmixin motto on "Ihanan tuoretta!"

Ihanan tuoretta todellakin haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme.